Barça

Koeman: "Hem jugat a un bon nivell, però aquí a Espanya no compta perquè és 1-0"

Després de la derrota contra el Rayo, el tècnic neerlandès ha dit que reitera que està preocupat per l'efectivitat, però no pel joc, i ha considerat que el resultat no és just

Laura BruguésActualitzat

Després de la derrota a Vallecas, Koeman ha comparegut a la sala de premsa. Ha admès que "sempre compta el resultat i són dos partits perduts. Intento analitzar el partit d'avui i és increïble que perdem".

Un periodista li ha preguntat si el Barça es podia considerar un aspirant el títol de Lliga. El tècnic ha respost que "queden molts partits per endavant" i ha afegit que "clar que estic preocupat per la nostra efectivitat, però no pel nostre joc. Ja sé que a Espanya això no compta perquè el resultat és 1-0", ha assenyat Koeman.    

"No estem bé, l'equip ha baixat en equilibri en la plantilla, hem perdut jugadors de molta efectivitat i, en els últims anys, els contraris i equips de dalt s'han reforçat i nosaltres no hem pogut."

Només un gol a fora aquesta temporada

Aquesta temporada, el Barça no ha aconseguit cap victòria a fora i només ha marcat un gol com a visitant aquesta temporada. Preguntat sobre la falta de gol, Koeman ha assenyalat que "tenim jugadors que poden marcar gols".

"Tenim jugadors que poden marcar gols. Agüero sempre ha sigut golejador, Memphis marcava sempre de 15 a 20 gols."

"No em puc queixar de l'equip, és veritat que ens ha costat entrar al partit. Ens hem trobat un equip que ens ha pressionat i hem estat superiors. El resultat no és just."

Resum del Rayo-Barça (1-0)

ARXIVAT A:
Koeman
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut