Un Barça insípid suma una nova derrota al camp del Rayo (1-0)

Els de Koeman han encaixat un gol de Falcao a la mitja hora de partit i Memphis ha fallat un penal al minut 72

Laura BruguésActualitzat

El Kun Agüero s'ha estrenat en l'onze titular del Barça, al camp del Rayo. A l'equip titular també hi ha tornat Nico, Sergi Roberto i Coutinho, amb el sistema 4-2-3-1.

El Barça ha mostrat la seva vulnerabilitat només començar. Ha perdut la pilota poc després del servei inicial. Als tres minuts de partit, una altra pilota perduda del Barça ha propiciat un xut llunyà d'Óscar Trejo que ha intentat sorprendre Ter Stegen. El porter alemany, però, ha pogut aturar la pilota.

Els de Koeman han tingut la possessió (76% per 24%, per exemple), però de ben poc els ha servit. A més, el joc blaugrana ha pecat de massa previsible. A la mitja hora, Busquets ha perdut una pilota davant Óscar Trejo que ha assistit Falco per marcar l'1-0 del partit. Dins l'àrea, el colombià ha deixat en evidència un Piqué massa lent.

Al Barça, Memphis ha tingut una ocasió amb un xut desviat a fora. Ja amb el marcador en contra, Dest -novament d'extrem dret- ha fallat altra vegada una ocasió de gol clamorosa, com el dia del clàssic. El nord-americà ha rebut una passada de Memphis, però ha rematat als núvols. Al Barça ha marxat al descans amb l'1-0 advers i amb Nico com a jugador més destacat de l'equip en la primera part.

En la segona part, el Barça ha intentat acostar-se més a la porteria de Dimitrievski. Nico ha acariciat l'empat i Agüero ha xutat massa alt. Poc després Nico i Agüero han combinat amb xut final de l'argentí, que ha refusat el porter. Coutinho, en canvi, ha fet una rematada per oblidar a passada d'Alba. Al brasiler no li ha sortit res.

A qui tampoc li ha sortit res és a Memphis. Óscar li ha comès un penal, que el neerlandès s'ha encarregat de llançar i ha vist com Dimitrievski l'hi aturava al minut 72. Ja en els últims segons del temps afegit, Gavi ha tingut una ocasió claríssima per aconseguir l'empat, però no ha estat encertat. El marcador no s'ha mogut i el Barça segueix sense guanyar a fora aquesta temporada. I per afegir-hi més dades negatives, els blaugranes només han marcat un únic gol a fora aquesta campanya, va ser a San Mamés el 21 d'agost passat.