Koeman mirava el rellotge al final del partit (Efe)
Supercopa

Koeman, enfadat: "És millor que no parli dels àrbitres"

Redacció Esport3Actualitzat

Ronald Koeman ha reconegut que l'equip se sent "trist" i "decebut" per haver perdut la Supercopa davant l'Athletic Club:

"Estem tristos i decebuts. Juguem les finals per guanyar-les, però no tenim temps d'estar desanimats perquè de seguida tenim més partits: hi ha lliga. Avui he vist coses que hem millorat, però ho hem de fer millor en defensa. A prop de la nostra àrea hem de ser més contundents per no deixar que xutin. Està molt malament que haguem perdut avui, però estem en una transició positiva de l'equip. Tot i així, perdre avui ha estat molt dur."

A la pregunta sobre el criteri dels àrbitres per sancionar Messi amb una vermella i deixar impunes unes accions dels bascos no s'ha volgut pronunciar per evitar polèmiques i possibles sancions:

"Millor que no parli dels àrbitres, perquè he de repetir coses i no m'agrada."

 

Antoine Griezmann: "Estem emprenyats i dolguts"

Griezmann ha explicat just en acabar el partit que "perdre una final" li genera "tota mena de mals sentiments" i ha lloat a l'Athletic en recordar que "els equips de Marcelino (García Toral) pressionen molt bé", però també ha atribuit la derrota a "errors en l'estratègia que caldrà treballar durant la setmana".

 

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut