Messi marxa cap els vestidors de l'estadi de La Cartuja. (Foto: REUTERS)
Barça

L'altra cara de la històrica expulsió de Messi

Primera expulsió de Messi amb el Barça en 753 partits en el primer equip i ara l'argentí haurà d'esperar amb quants partits el sancionen

Redacció Esport3Actualitzat

Messi va acabar expulsat per primera vegada amb la samarreta del Barça al minut 120 de la final de la Supercopa d'Espanya.

L'argentí va fer una falta a Villalibre i el VAR va determinar targeta vermella per al crac blaugrana. Una imatge per xarxes socials d'un altra punta de vista de la jugada ha posat dubtes sobre si era targeta vermella:

 

Messi es podria perdre 4 partits de lliga en funció del que decideixi el Comitè de Competició. Si es considera una agressió sense pilota, el reglament diu que la sanció pot anar de 4 a 12 partits. Si es considera que Messi fa una acció violenta per treure's de sobre Villalibre, li podrien caure 2 partits.

Primera expulsió de Leo Messi en 753 partits amb el Barça jugant en el primer equip. L'argentí va ser expulsat jugant amb el Barça B l'any 2005 al camp del Peña Sport.

 

 

També va ser expulsat amb la selecció argentina per una picabaralla durant la final de consolació de la Copa Amèrica contra Xile al 2019.

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut