ESPANYOL

Keidi Bare: "Volem fer un bon partit contra el Madrid i sumar els tres punts"

Després de perdre per 2 a 0 al Sánchez Pizjuán, l'Espanyol ja pensa en el partit de diumenge contra el Reial Madrid, que Keidi Bare afronta sense complexos

Imma Casares FerreiroActualitzat

Un Keidi Bare desecomplexat. Així és com s'ha mostrat el migcampista albanès de l'Espanyol als mitjans del club. Diumenge els blanc-i-blaus reben el Reial Madrid, el líder de la Lliga, i Keidi Bare ha parlat clar:

"Nosaltres treballem per guanyar els tres punts; no tenim por de cap rival. Espero fer un bon partit contra el Reial Madrid i sumar els tres punts. Per nosaltres seria molt important".

Keidi Bare apunta que contra el líder de la Lliga s'ha de jugar amb humilitat però també amb ambició. És per això que no descarta res:

"De fet, hem jugat contra equips difícils i els hem plantat cara; de vegades, hem tingut poc premi pel treball que hem fet. Contra el Madrid, anirem a guanyar. A veure què passa".

Cal remuntar-se a la temporada 17-18 per trobar l'última victòria de l'Espanyol contra el Reial Madrid. Els blanc-i-blaus van guanyar per 1 a 0. El gol el va fer Gerard Moreno en l'últim suspir del partit. De fet, aquesta ha estat l'única victòria de l'Espanyol al Reial Madrid a l'RCDE Stadium.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut