Jungels, visiblement cansat després de guanyar l'etapa (Reuters)
Jungels, visiblement cansat després de guanyar l'etapa (Reuters)
Ciclisme

Jungels s'exhibeix abans del dia de descans i Pogacar torna a guanyar temps

L'organització del Tour de França farà testos a tots els equips i tem una onada de positius

Xavi FrancèsActualitzat

Bob Jungels s'ha endut l'etapa 9 del Tour amb final a Châtel Les Portes du Soleil amb un atac en solitari en l'escapada a 60 quilòmetres del final. El renascut Thibaut Pinot ha estat finament quart, però a prop d'endur-se de nou una etapa al Tour de França. Pogacar ha canviat el ritme en el tram final, i amb Vingegaard a roda, ha guanyat tres segons a la resta de perseguidors.

Aquest dilluns arriba la segona jornada de descans i l'organització farà testos covid a tots els corredors. Avui, s'ha confirmat l'abandó de Guillame Martin per coronavirus, el tercer en dos dies. El Tour tem una onada de positius, que posi en risc la cursa.

Una escapada nombrosa amb Van Aert

Wout Van Aert ha tornat a infiltrar-se en l'escapada juntament amb 20 corredors més amb opcions d'arribar a meta. El belga ha sumat més punts pel mallot verd i s'ha despenjat en el darrer port de la jornada. A 60 de quilòmetres, Bob Jungels ha marxat en solitari i ha arribat a tenir més de dos minuts de marge. Thibaut Pinot ha reaccionat en l'últim port de la jornada, el Pas de Morgins de 15 quilòmetres (1a categoria).

El francès Pinot, amb moltes ganes de tornar a guanyar al Tour, s'ha acostat a només 20 segons del cap de cursa. Però en la baixada i en un tram final més suau Bob Jungels ha accelerat el ritme. El luxemburguès ha aconseguit una victòria de molt mèrit i Pinot ho haurà de provar en les properes etapes ja als Alps.

Quan la realització es centrava en l'arribada de Pinot, Pogacar ha aparegut per darrere amb Vingegaard a roda i han augmentat 3 segons la diferència respecte a la resta de corredors.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut