Espanyol

Joan Verdú serà el primer fitxatge de l'Espanyol per a la temporada vinent

Joan Verdú es convertirà en el primer reforç de l'Espanyol per a la temporada que ve. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Verdú, que acaba contracte amb el Deportivo, arribarà al club blanc-i-blau amb la carta de llibertat i firmarà un contracte amb l'Espanyol per quatre temporades. Els advocats del jugador català estan revisant els últims detalls del contracte. Verdú s'ha decantat per l'Espanyol tot i tenir ofertes en ferm del Dépor per renovar, del Vila-real i de l'Almeria.

Actualitzat
Amb l'Espanyol salvat, el club ja pensa en la temporada vinent, la de l'estrena del nou estadi amb l'equip a Primera Divisió. Fa uns dies l'Espanyol va anunciar que un jugador del filial, Javi Márquez, tindrà fitxa del primer equip la temporada que. I aquest diumenge, l'endemà de la salvació, Catalunya Ràdio va avançar que el català Joan Verdú serà el primer fitxatge de l'Espanyol 2009-2010.

El mitja punta català del Dépor arribarà amb la carta de llibertat i firmarà un contracte per quatre temporades. Verdú estava pendent del desenllaç de la Lliga a la zona baixa, perquè condicionava el seu fitxatge per l'Espanyol a la permanència. Ara que l'Espanyol ja està matemàticament salvat, només és qüestió de dies que el fitxatge es faci oficial.

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, Verdú va refusar altres ofertes molt atractives. Ofertes del Vila-real, l'Almeria i també del mateix Deportivo, que li oferia la renovació de contracte. Verdú va refusar aquestes ofertes perquè l'il·lusiona la proposta de l'Espanyol, amb el nou projecte i amb l'estrena del nou estadi, i perquè la seva prioritat era tornar a viure a Barcelona. Verdú ja feia temps que volia tornar a casa, i més ara que ha estat pare. El jugador, de 26 anys, vol que el seu fill creixi a la ciutat. Aquest factor va ser decisiu a l'hora de decantar-se per l'Espanyol i renunciar a ofertes que li permetrien jugar a Europa la temporada que ve.

Un fitxatge contrastat

Un fitxatge contrastat, el de Joan Verdú, que arribarà a l'Espanyol en plena maduresa futbolística. Joan Verdú, internacional per Catalunya, ha jugat 83 partits de Lliga les últimes tres temporades amb el Deportivo i ha marcat 9 gols. Aquesta última temporada ha estat la més productiva de Verdú de cara a porteria: n'ha aconseguit 7 en 32 partits, 28 com a titular.

Verdú va fitxar pel Dépor la temporada 2006-2007, procedent del Barça B. El migcampista català va arribar a debutar amb el primer equip del Barça, amb Frank Rijkaard a la banqueta. Va ser la temporada 2004-2005, en un Gramenet-Barça de Copa del Rei. També va jugar a la Lliga de Campions contra el Xakhtar Donetsk.

Joan Verdú és un migcampista de perfil ofensiu, amb una cama dreta dotada d'una bona qualitat tècnica i visió de joc. Pot jugar de segon punta i s'adapta bé a qualsevol de les dues bandes.
Anar al contingut