Joan Laporta dona explicacions sobre el cas Negreira
Joan Laporta dona explicacions sobre el cas Negreira (EFE)
Barça

Joan Laporta envia una carta a la FIFA i la UEFA sobre el cas Negreira

El president blaugrana ha defensat la posició del club en un comunicat que ha enviat als màxims organismes del futbol mundial i europeu

Redacció Esport3Actualitzat

Nou episodi en el cas Negreira. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, Joan Laporta ha enviat una carta tant a la FIFA com a la UEFA donant explicacions sobre tota la polèmica que envolta el FC Barcelona.

En el text, el president blaugrana defensa la posició del club davant els fets de què els acusen. Fa pocs dies, Laporta ja va enviar un comunicat als inversors de l'Espai Barça per transmetre un missatge de tranquil·litat, tenint en compte que el club està a punt de tancar l'acord de finançament del projecte del nou Camp Nou.

En la versió enviada a la FIFA i la UEFA, Laporta demana a les dues institucions que "evitin prejutjar el Barça i la seva actuació en el cas Negreira", on s'acusa el club blaugrana de la compra de favors arbitrals. El president del FC Barcelona també demana a Gianni Infantino i Aleksander Ceferin, presidents de la FIFA i la UEFA, respectivament, que no facin declaracions públiques abans que el Barça es defensi.

"El Barça té ganes de defensar-se i explicar bé el que ha passat."

El periodista Xavi Campos també ha explicat que els contactes amb el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, han arribat mitjançant una trucada telefònica. En aquest cas, els arguments van ser els mateixos que els de la carta enviada a la FIFA i la UEFA.

 

Sense carta als socis

Tal com ha explicat Catalunya Ràdio, no hi haurà cap versió per als socis i sòcies, que rebran les explicacions pertinents a la roda de premsa després de Setmana Santa. Així ho han decidit Joan Laporta i la seva gent de confiança després de contemplar la possibilitat d'enviar-los una carta.

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
Anar al contingut