La directiva blaugrana va tancar l'acord per finançar l'Espai Barça (FCB)
La directiva blaugrana va tancar l'acord per finançar l'Espai Barça (FCB)
Barça

El Barça afronta el partit més important: tancar el finançament de l'Espai Barça

La directiva blaugrana continua pendent de tancar un acord de finançament per al projecte de reforma del Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona es reunirà el pròxim dijous amb l'Espai Barça com a tema principal. La trobada té com a objectiu solucionar el finançament del projecte, que té com a final de termini aquest mes de març, una data imposada per la mateixa directiva blaugrana. 

A més, el Barça ha de comunicar a la UEFA quin serà l'estadi on jugaran la Champions la pròxima temporada. La data límit és el 31 de març i, si res no canvia, la resposta hauria de ser l'estadi de Montjuïc. 

El president del FC Barcelona Joan Laporta ha enviat una carta als inversors, que també acabarà arribant als socis del club, on transmet un missatge de tranquil·litat respecte a tota la polèmica generada pel Cas Negreira. I és que el Barça continua pendent de tancar un acord de finançament per a l'Espai Barça, que tindria un interès entorn del 6%, que es tornaria en diferents fases. La intenció dels blaugranes és aconseguir la fórmula per poder renegociar les condicions un cop s'estreni el nou estadi.

Aturar el projecte?

Els problemes econòmics del Barça, sumada a la polèmica generada pel Cas Negreira, han fet plantejar-se al Barça aturar el projecte fins que millori la situació. Aquesta no és la idea del club, però s'ha arribat a posar sobre la taula per les dificultats actuals. Aquesta seria una possibilitat en cas que les condicions econòmiques per part dels inversos no siguin el mínim imprescindible per no posar en perill l'economia del club

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut