Dakar

Joan Barreda abandona el Dakar en la tercera etapa quan era líder de la classificació general

El pilot castellonenc d'Honda ha hagut de ser evacuat en helicòpter al quilòmetre 143 del tram cronometrat del dia després de quedar-se parat en aquest punt prop d'una hora per haver-se desviat del rumb correcte. El francès Xavier de Soultrait ha guanyat l'etapa i el xilè Pablo Quintanilla és el nou líder de la general

Actualitzat

Joan Barreda ha hagut d'abandonar aquest dimecres el Ral·li Dakar en la tercera etapa, de 553 quilòmetres, entre les ciutats peruanes de San Juan de Marcona i Arequipa, dels quals 312 són cronometrats. El pilot castellonenc d'Honda ha hagut de ser evacuat en helicòpter al quilòmetre 143 del tram cronometrat del dia després d'haver-se quedat parat en aquest punt prop d'una hora per haver-se desviat del rumb correcte.

Barreda havia començat la tercera etapa del Dakar com a líder de la classificació general en motos, amb un minut i 31 segons d'avantatge sobre el vigent campió, l'austríac Matthias Walkner (KTM). Aquest és el tercer abandonament de Barreda en les últimes quatre edicions del Dakar, que es queda sense un dels grans favorits a la victòria final.

Pablo Quintanilla, nou líder de la general

Amb Barreda fora de combat, el xilè Pablo Quintanilla és el nou líder de la classificació general en motos després d'acabar segon de l'etapa a només 15 segons del francès Xavier de Soultrait, que s'ha emportat la victòria en una jornada marcada per la duresa. L'argentí Kevin Benavides ha estat tercer a 2 minuts i 37 segons, mentre que l'austríac Matthias Walkner, vigent campió, ha cedit més de 23 minuts a la línia d'arribada i ha baixat a la vuitena plaça de la general.

Quintanilla lidera la classificació amb 11 minuts i 23 segons d'avantatge sobre Kevin Benavides i 12 minuts i 12 segons respecte al britànic Sam Sunderland. El millor català continua sent Oriol Mena, que ha acabat setè de l'etapa i és dotzè de la general a més de 36 minuts del liderat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut