Dakar

Matthias Walkner s'imposa en la segona etapa i Joan Barreda manté el liderat

El pilot castellonenc ha acabat tercer i segueix liderant la classificació general amb 1 minut i 31 segons de marge sobre l'austríac, i 1.33 respecte a Ricky Bravec

Actualitzat

Matthias Walkner s'ha imposat en la segona etapa del Dakar en la categoria de motos després de ser el més ràpid en recórrer els 342 quilòmetres cronometrats entre les localitats peruanes de Pisco i San Juan de Marcona. El pilot austríac de KTM, vigent campió d'aquesta prova, ha anat remuntant i s'ha emportat el triomf amb 22 segons d'avantatge sobre el nord-americà Ricky Bravec i 1 minut i 41 segons respecte al castellonenc Joan Barreda, que manté el liderat de la classificació general.

Barreda, que es va imposar en l'etapa d'ahir, segueix liderant el ral·li amb 1 minut i 31 segons de marge sobre Walkner, i 1.33 respecte a Bravec, els seus perseguidors immediats en la lluita per la victòria final. El xilè Pablo Quintanilla cau a la quarta posició, a 3.17, i Toby Price és cinquè a més de 4 minuts i mig del líder.

El millor català en motos és Oriol Mena, que ha perdut gairebé 23 minuts i ocupa la setzena posició de la general a més de 28 minuts de Barreda.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut