Buffon ha acabat plorant de decepció després de l'eliminació d'Itàlia (EFE)
Futbol internacional

Itàlia no pot amb Suècia i es queda fora de la fase final del Mundial de Rússia (0-0)

La selecció italiana no ha pogut remuntar l'1 a 0 advers de l'anada a San Siro i no disputarà la fase final d'una Copa del Món 60 anys després. Gianluigi Buffon anuncia entre llàgrimes la seva retirada del combinat italià

David CarballoActualitzat

Itàlia ha quedat fora del Mundial de Rússia. La selecció italiana, quatre vegades campiona del món, no ha pogut remuntar l'1 a 0 advers de l'anada contra Suècia. En el partit de tornada de la repesca disputat a l'estadi de San Siro a Milà, els italians han estat incapaços de batre la porteria rival després de 180 minuts de joc i no disputaran una fase final 60 anys després. L'última vegada que Itàlia no va ser en una fase final de la Copa del Món va ser la que es va jugar precisament a Suècia l'any 1958.

Itàlia ha dominat amb insistència i ha realitzat fins a 27 rematades a porteria per només quatre dels suecs, que s'han defensat com han pogut. Els azzurri, amb Verratti sancionat, han demostrat molts problemes en la creació de joc i han acabat caient víctimes de la seva pròpia medicina.

Amb el xiulet final, els jugadors suecs han celebrat eufòrics la classificació sobre la gespa, mentre que els italians no han pogut dissimular la seva enorme decepció per un fracàs estrepitós. La imatge més impactant de la nit ha estat veure un mite del futbol com Gianluigi Buffon, capità italià, plorant desconsolat i que ha anunciat entre llàgrimes la seva retirada de la la selecció del seu país. Aquesta desfeta pot provocar la destitució del seleccionador italià Gianpiero Ventura, molt discutit pels tifosi, més encara després d'aquesta eliminació.

L'altra imatge ha estat la celebració eufòrica dels jugadors de Suècia, com es pot veure en aquestes imatges que s'han fet virals a les xarxes socials:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut