HOQUEI PATINS

Indignació a Lleida: el Finques Prats denuncia un gol fantasma que li costa la derrota

Els del Segrià van caure contra l'Alcoi (4-3) amb un gol local inexistent que va entrar per un forat de la xarxa lateral

Redacció Esport3Actualitzat

El Finques Prats Lleida va caure aquest diumenge al vespre per 4 a 3 a la pista de l'Alcoi, en la catorzena jornada de l'OK Lliga. Els segrianencs, desens a la Lliga, van denunciar una jugada inversemblant que els va costar la derrota. El segon gol de l'Alcoi va entrar per un forat de la xarxa lateral de la porteria. L'àrbitre va concedir gol tot i que, com explica el porter Martí Zapater, "es veu clarament com el jugador de l'Alcoi ho celebra i el col·legiat no xiula gol directament".

Els lleidatans van protestar la decisió en comprovar que hi havia un forat gran a la xarxa. Segons Edu Amat, entrenador de l'equip, els àrbitres van comprovar la incidència, però van permetre jugar els vint minuts restants de partit sense solucionar el problema. "No han volgut tapar el forat perquè si no, ens estaven donant la raó", ha defensat el tècnic.

El club va fer servir el seu perfil d'X per explicar la situació i ara denunciarà els fets a la Federació Espanyola de Patinatge.

ARXIVAT A:
OKLliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut