Ilnur Zakarin celebra la seva victòria en la 13a etapa del Giro (@giroditalia)
Ciclisme

Ilnur Zakarin s'imposa en solitari en la primera etapa de muntanya del Giro

L'eslovè Jan Polanc ha administrat el seu gran avantatge i encara conserva dos minuts i 25 segons sobre Roglic i, per tant, ha aconseguit retenir la "maglia rosa" de líder de la classificació general

Actualitzat
Ilnur Zakarin s'ha imposat en solitari en la tretzena etapa del Giro, la primera d'alta muntanya. El ciclista rus ha estat el guanyador després dels 196 quilòmetres de recorregut entre Pinerolo i Ceresole en una jornada en la qual el basc Mikel Landa (Movistar) ha fet tota una exhibició i ha acabat tercer, mentre que l'eslovè Jan Polanc (UAE Team Emirates) ha patit per mantenir la "maglia rosa" de líder de la classificació general.
 
La primera arribada en alt de la present edició del Giro, amb final al Llac Sarrú, a 2.247 metres d'altitud, ha resultat d'autèntic ciclisme, apassionant, amb continus atacs, amb patiment, i bona estratègia del Movistar.
 
Zakarin s'ha acabat emportant el triomf amb 34 segons d'avantatge sobre Mikel Nieve, el seu company de fuga, i amb 1:19 sobre Landa. Per segon dia consecutiu, Landa ha atacat i ha pogut retallar una mica més del temps perdut a la general per culpa de la seva fluixa actuació a les contra rellotges. Landa ha arribat tot sol, amb 1 minut i 37 segons d'avantatge sobre Roglic i Nibali. El líder, Jan Polanc, ha administrat el seu gran avantatge i encara conserva dos minuts i 25 segons sobre Roglic i, per tant, ha aconseguit retenir la "maglia rosa".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut