Pep recupera la rutina d'entrenar en grup
Futbol

Guardiola, feliç de tornar a dirigir el City

Amb la Premier perduda, el tècnic de Santpedor recupera la normalitat de l'equip i veu els seus jugadors motivats per lluitar per la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

A Manchester lluïa el sol, aquest dilluns. Era tot just el segon dia d'entrenaments grupals a la ciutat esportiva del City. Després de dos mesos i mig, Pep Guardiola ja pot tornar a impartir lliçons de futbol. Per tot plegat, el de Santpedor no podia amagar la seva satisfacció. Feliç de recuperar la normalitat, després d'una crisi global que per a Pep ha estat especialment dura, amb la pèrdua de la seva mare. El tècnic del City ha trobat els seus jugadors en bones condicions físiques.

"Es nota que tenien moltes ganes de tornar a entrenar-se, a fer el que més els agrada. Els he vist bé de forma i motivats."

L'equip anglès ha reiniciat el treball en grup sense saber encara quan tornarà la competició. I en tot cas, la motivació no ha de ser fàcil, sabent que la Premier està pràcticament perduda -amb el Liverpool a 25 punts-, i que la Champions, el gran objectiu de la temporada, continua en l'aire. Però més enllà de les metes esportives, Pep ha volgut enviar un missatge d'esperança i alhora de conscienciació a l'afició del City.

"La prioritat és mantenir-nos sans i segurs, i per això hem de seguir els protocols establerts. Nosaltres tornarem sense els aficionats als estadis, però si tothom segueix les normes i no es posa en perill, aviat tots podrem tornar a gaudir del futbol."

L'entrevista completa a Pep Guardiola està publicada als comptes oficials del Manchester City a les xarxes socials.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut