Barça

Guardiola diu que no és el moment de parlar de la seva renovació i només vol centrar-se en la competició

Pep Guardiola acaba contracte el 30 de juny. El tècnic encara no ha dit res del seu futur, però a can Barça ja treballen en la seva renovació. El club li ha redactat un contracte a mida. Seria per dos anys i convertiria el tècnic en un dels més ben pagats del món. Aquest divendres la junta ha de validar la proposta de renovació, l'últim pas abans de presentar-la a Guardiola, a qui no ha agradat gens la filtració. Per l'entrenador blaugrana, ara no és el moment de parlar de la seva renovació i només vol centrar-se en la competició. Per Guardiola, l'única prioritat ara mateix és el partit d'aquest dissabte contra el Sevilla al Camp Nou.

Actualitzat
Ni el fet que deixi en les seves mans la possibilitat de plegar si el nou president no hi sintonitza, ni el fet que tingui tot el poder a la part esportiva, res de tot això fa canviar l'opinió de Pep Guardiola, que ara no toca parlar de renovació. El tècnic de Santpedor, que acaba el seu contracte el pròxim 30 de juny, no vol que res distregui l'equip del partit d'aquest dissabte contra el Sevilla, ara mateix la seva màxima prioritat després de l'eliminació en els vuitens de final de la Copa del Rei.

L'únic que Guardiola ha avançat és que no caldrà esperar a finals de temporada per negociar la seva renovació. Que ho farà abans, però lluny de la pressió mediàtica i les filtracions.

Aprendre de la derrota


Allunyant-se de la lectura majoritària que han fet diversos mitjans i aficionats de l'eliminació de la Copa del Rei, Pep Guardiola ha donat una nova lliçó de realisme admetent que cap ensopegada admet "una lectura positiva". Malgrat tot, el tècnic culer també ha volgut deixar enrere qualsevol dramatisme i ha reconegut que "per tal d'aprendre, la derrota és el més productiu que hi ha".

I de cara al tercer enfrontament amb els andalusos en quinze dies, Guardiola ha assegurat que espera que el seu equip jugui amb cap i sense cap ànim de revenja. Pel de Santpedor, si el Barça vol repetir algun dels èxits de la temporada passada cal continuar "treballant al màxim, amb voluntat de millorar cada dia i amb el mateix nivell de convivència".

Arxivada la querella d'Oriol Giralt

La fiscalia provincial de Barcelona ha arxivat la denúncia presentada el novembre passat per Oriol Giralt referent al contracte firmat per una empresa de Johan Cruyff amb Mediapro en què va intervenir el despatx professional de Joan Laporta. La Fiscalia Anticorrupció no hi ha trobat cap motiu per tirar endavant la denúncia.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut