Barça

Laporta ofereix a Guardiola un contracte per dues temporades més amb plens poders en el terreny esportiu

A can Barça continuen les negociacions entre els vicepresidents Jaume Ferrer i Alfons Godall per una candidatura única i continuista a les eleccions. Mentrestant, Joan Laporta i la seva directiva ja tenen a punt el nou contracte que li proposaran a Pep Guardiola. Segons informen avui els diaris "Sport" i "Mundo Deportivo", el tècnic de Santpedor tindria tot el poder en el terreny esportiu i passaria a ser un dels entrenadors més ben pagats del món. El contracte seria per dues temporades, però Guardiola, que acaba contracte el 30 de juny, encara no ha decidit el seu futur.

Actualitzat
La renovació de Pep Guardiola s'ha convertit en una prioritat per a Joan Laporta. En el seu últim any de mandat i amb un procés electoral en marxa, el president del Barça està treballant a consciència per tancar la continuïtat del tècnic de Santpedor, que acaba contracte el 30 de juny. De moment, Laporta ja té preparat un esborrany de la proposta que oferirà a Guardiola, segons informen en les seves edicions d'avui els diaris "Sport" i "Mundo Deportivo".

L'"Sport" titula a la portada "Renovació a punt", i afegeix que Laporta oferirà un contracte a la mida de Guardiola. Dos anys i al nivell dels cinc millors del món en l'aspecte econòmic. Per la seva banda, "Mundo Deportivo" titula "El contracte de Pep, OK". El rotatiu assegura que ja està redactat i que la junta el podria validar avui mateix. Afegeix que la proposta és per dos anys, amb fitxa de crac.

L'oferta que prepara Joan Laporta i que ha d'aprovar la Comissió Delegada en la reunió que mantindrà aquest divendres és de dos anys més de contracte, fins al 30 de juny del 2011. En aquesta proposta, Guardiola tindria plens poders en el terreny esportiu i passaria a ser un dels entrenadors més ben pagats del món. Això sí, Laporta no vol hipotecar el futur de l'entitat després de les eleccions i haurà de ser la futura junta directiva qui ratifiqui aquest compromís. A més, el mateix Guardiola tampoc vol convertir-se en una arma electoral i espera que s'acabi el procés per prendre una decisió definitiva.

Godall i Ferrer no apropen posicions

L'actualitat blaugrana passa pels moviments electorals de cara als comicis d'aquest any a la presidència del Barça. Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, els vicepresidents Alfons Godall i Jaume Ferrer es van reunir aquest dijous durant gairebé dues hores per estudiar l'opció de presentar una única candidatura continuadora de la junta, tal com vol el president Joan Laporta. Després de la reunió, però, les posicions continuen igual de distanciades.

Precisament Jaume Ferrer va anunciar a Catalunya Ràdio el mes passat la seva intenció d'encapçalar una candidatura, un anunci que no va ser ben rebut per una part de la junta actual, que prefereix fer costat a Godall.

La d'aquest dijous no va ser la primera trobada entre els dos vicepresidents; fa tres setmanes ja van mantenir una reunió, també sense acord. El president, Joan Laporta, no amaga que el seu objectiu és que surti una única candidatura de la junta actual, encara que cada vegada sembla més difícil que els seus desitjos es facin realitat.
Anar al contingut