Granero, en roda de premsa
Espanyol

Granero: "Guanyar un partit com el derbi és una qüestió de responsabilitat"

El jugador blanc-i-blau admet que el vestidor està molt motivat de cara al duel que han de disputar al Camp Nou dissabte que ve

Actualitzat

Després de completar una nova sessió d'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb els seus companys, Esteban Granero ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per explicar les últimes sensacions que hi ha al vestidor blanc-i-blau quan falten 2 dies per al derbi contra el Barça:

"L'afició i l'equip estem esperançats que podem guanyar. Som conscients que és un dels camps més complicats, però també som conscients de la nostra fortalesa."

 

En qualsevol cas, el jugador blanc-i-blau refusa les comparacions respecte al partit de la primera volta i considera que el duel del Camp Nou no hi tindrà res a veure:

"Ens va faltar fer un pas endavant. Ells van estar molt encertats a pilota parada. Al final del partit, però, vam tenir opcions serioses de marcar. De tota manera, ara mateix, ells i nosaltres som equips molt diferents."

 

El migcampista de l'Espanyol també reflexiona que l'equip no renunciarà a la filosofia que Rubi els ha transmès pel fet d'enfrontar-se contra un equip de la talla del Barça

"El pla del míster és el que estem aplicant des de principi de temporada. Ens sentim molt còmodes amb el seu estil i anirem a totes. Per part seva, també esperem el millor. No canviarem el nostre estil pel fet de jugar contra el Barça."

 

A l'hora d'entrar en els detalls, Granero admet que una de les coses més importants és no cometre errors:

"Haurem de fer moltes coses bé. No esperem situacions estranyes ni miracles, hem de tirar del nostre potencial per treure la nostra millor versió i lluitarem el partit per guanyar-lo."

 

Passi el que passi, el madrileny subratlla que la motivació en un derbi és màxima i té molt clar que guanyar al Camp Nou seria un premi:

"Pel vestidor, guanyar un partit com aquest és una qüestió de responsabilitat. Hem de preparar molt bé el partit."

 

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut