Mbappé fa el gest de complicitat amb Messi i l'assenyala

Mbappé explica per què va deixar xutar el penal a Messi

El davanter francès va deixar llançar a l'argentí el penal que li van fer quan el PSG estava empatant. "Ho he fet per respecte, és el millor del món"

Sembla que els ànims s'han calmat a París. Després de la picabaralla entre Neymar i Mbappé, semblava que el vestuari del PSG es convertiria en un polvorí per culpa de la gran concentració d'estrelles i egos dins l'equip.

Amb l'aturada de seleccions pel mig, Neymar va ser baixa pel partit contra el Leipzig i això propiciava el protagonisme en atac per a Mbappé i Messi. Aquests no van fallar.

Passat el minut 67 de partit i amb el marcador desfavorable, Mbappé feia la passada de la mort a Messi perquè empatés el partit a 2. Pocs minuts després, el central del Leipzig va tombar Mbappé dins l'àrea i aquí es va veure la imatge del partit. L'extrem francès no s'ho va pensar dos cops i va cedir el llançament del penal a Messi, que va acabar suposant el 3 a 2 final al marcador.

Un cop acabat el partit, Mbappé va explicar el gest als micròfons de Canal+ França.

"Li he deixat el penal a Messi per respecte, és el millor del món. És un privilegi que estigui jugant amb nosaltres a l'equip."

A la primera, el francès va inaugurar el marcador a París després d'una galopada des del mig del camp i enviava la pilota al fons de la xarxa amb un xut sec i ras. Quan el partit ja semblava sentenciat, als minuts d'afegit, l'àrbitre va assenyalar una altra pena màxima a favor dels parisencs. Aquest cop va agafar la responsabilitat Mbappé i va fallar, en el que podria haver estat el primer hat-trick per a Messi amb la seva nova samarreta.

Tornant un altre cop a les declaracions postpartit de Kylian Mbappé, l'internacional francès va comentar els problemes de l'equip per dominar els partits.

"Hem de millorar, no juguem bé però guanyem. Hem de jugar millor per guanyar amb més serenitat."

A tot això, el PSG és líder del grup A amb 7 punts. El segueix el Manchester City de Guardiola amb 6 punts.