Barça

Gerard Piqué: "Podem fer una temporada històrica però seran dos finals molt difícils"

El central del Barça assegura en una entrevista exclusiva a TV3 que són conscients que poden fer una temporada històrica, però avisa que han de tenir els peus a terra perquè hauran d'afrontar dues finals molt complicades contra l'Athletic a la Copa i la Juventus a la Champions

Xavi LemusActualitzat

Amb els peus a terra. Aquest és l'avís de Gerard Piqué abans de les finals de Copa i Champions. Al Barça, il·lusió però també un punt de prudència. És el missatge de Piqué, i el missatge del vestidor del Barça. Tenen a l'abast repetir el triplet de l'any 2009. Tant en la Copa com en la Champions, els han penjat l'etiqueta de favorits, però el central català defuig aquesta consideració.

Piqué s'ha confessat en una entrevista en exclusiva a TV3 i ha expressat la seva absoluta confiança en aquest equip. Arriben al tram final de la temporada en un estat de forma òptim. Hi ha motius de sobres, diu, per creure en el triplet. "Amb molta moral, amb moltes ganes, sabent que podem fer una temporada històrica i amb els peus a terra sabent que seran dos finals molt dificils", adverteix.

Confiança a base de victòries

Piqué exemplifica el gran moment de forma que viu el Barça. El central català ha recuperat la seva millor versió en una temporada on l'equip aspira a guanyar el triplet. Ell té molt clara quina és la recepta que ha seguit l'equip per arribar a aquest moment tan dolç. "El fet d'anar assolint victòries fa que l'equip creixi en confiança i aquest esport, per molt talent que tinguis, la confiança t'ho dona tot. Hi va haver una època de la temporada que erem imparables, que sentíem que juguéssim on juguéssim i en les condicions que fossim guanyàvem i això ens ha fet que al final guanyèssim el títol de lliga i que estiguem a les dos finals", explica.

La millor davantera del món

Una de les claus és el rendiment golejador de la tripleta atacant: Messi, Suárez i Neymar. Els tres davanters que més gols han fet a Europa i una amenaça per a qualsevol defensa. "Clar que intimida. Estem parlant de la milor davantera del món i una de les millors de la història, n'estic convençut. Neymar és molt desequilibrant, crec que és la persona més desequilibrant que he vist mai. Messi ho té tot i Luis Suárez ens aporta molt treball, aguantar la pilota, buscar passades llargues, ens aporta molt gol. Crec que estem parlant de tres estrelles mundials".

Futur capità del Barça

Amb la marxa de Xavi, Gerard Piqué és clar candidat a exercir com un dels quatre capitans. Seria un reconeixement al seu pes al vestidor. "Em sento molt important a l'equip i això és el més important però sí que em faria il·lusió no?. Gent com el "Puyi", com el Xavi han sigut exemples i crec que algun dia tocarà", confessa. Ara, el seu cap només pensa a aixecar les dues copes pendents, fet que permetria tancar una temporada històrica.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut