Gerard Piqué, sempre protagonista (EFE)
Barça

Gerard Piqué, esbroncat a Las Vegas per la separació de Shakira

El central del Barça ha rebut xiulets i crits cada cop que tocava la pilota

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué ha disputat contra el Reial Madrid els primers minuts de la pretemporada. El central, que arrossegava molèsties de la temporada passada, no havia jugat cap minut ni a Olot ni a Miami. Abans del clàssic de Las Vegas, però, ha rebut l'alta mèdica i ha jugat 30 minuts.

El futbolista de la Bonanova ha protagonitzat la curiositat del partit. Des que ha sortit, cada cop que rebia la pilota ha rebut una sonora xiulada. El més sorprenent és que no només el públic merengue l'ha escridassat, també alguns aficionats blaugrana ho han fet. En alguns moments, la bronca ha anat acompanyada de crits a favor de Shakira. El públic de l'Allegiant Stadium, majoritàriament d'origen llatinoamericà, ha volgut casitgar Piqué per la seva ruptura amb la cantant.

Alba defensa el seu company

Jordi Alba ha estat preguntat per aquesta qüestió en l'atenció als mitjans de comunicació posterior al partit. El defensa de L'Hospitalet creu que els xiulets no afecten a Piqué sinó que el motiven.

"No sé a què es deuen aquests xiulets. Els hem escoltat. No crec que a ell li preocupin gaire, ja el coneixem. És d'admirar. Zero pressió. Crec que l'esperona que el xiulin. Ja fa temps que estem així, no crec que li tregui el son. El que ha passat a Las Vegas no canvia res."

Anar al contingut