Gavi ha tingut una bona actuació a Cadis (@FCBarcelona_cat)
Barça

Gavi debuta com a titular a la lliga amb el primer equip del Barça

Amb només 17 anys i 49 dies, el migcampista andalús s'ha convertit en el segon jugador més jove en debutar amb el Barça com a titular en el segle XXI

David CarballoActualitzat

Pablo Páez Gavira, conegut en el món futbolístic com a Gavi, ha debutat com a titular amb el primer equip del Barça. Amb només 17 anys i 49 dies, el migcampista andalús s'ha convertit en el segon jugador més jove en debutar amb el Barça com a titular en el segle XXI. L'únic futbolista que ha estat capaç d'estrenar-se abans que Gavi va ser Ansu Fati, que ho va fer amb només 16 anys, 9 mesos i 25 dies.

Tot i trobar-se en edat juvenil, Koeman ha apostat d'inici per Gavi davant les nombroses baixes que arrossega l'equip blaugrana. Amb el dorsal 30 a l'esquena, el mateix que va lluir Messi el dia del seu debut amb el primer equip, el futbolista nascut a Los Palacios, a Sevilla, ha estat un dels més actius en una primera part on els blaugranes han estat incapaços de crear perill sobre la porteria de Ledesma.

Actuant com a interior, Gavi ha seguit intentant-ho amb insistència i assumint molta responsabilitat fins que en el minut 73, Koeman ha decidit substituir-lo per Nico.

 

Anar al contingut