Futbol

Freixa: "Tinc les mateixes sensacions que Laporta el 2003"

El candidat a la presidència del Barça ha clausurat la seva campanya defensant el tarannà assenyat de les seves propostes

Actualitzat

Toni Freixa, un dels quatre candidats a la presidència del Barcelona, ​​considera que està en la millor disposició per guanyar les eleccions de dissabte i assegura que té "les mateixes sensacions que tenia Joan Laporta el 2003" quan aquest va guanyar els comicis. "El més lògic és que guanyi les eleccions, perquè compto amb la millor candidatura, el millor equip i el millor programa", ha assegurat en la roda de premsa de final de campanya.

Sobre les propostes que a última hora han fet els altres candidats, Freixa ha precisat, literalment, que en la seva candidatura "no ven fum". "Nosaltres no presentarem empreses japoneses, ni jugadors que volen venir però no vénen, ni begudes energètiques que ni estan al mercat", ha dit Freixa. En aquest sentit, el candidat ha assegurat que "també té propostes", però que la seva candidatura "està presidida pel rigor" i que fer aquestes propostes "és una falta de respecte".

Freixa s'ha referit també a la candidatura de Josep Maria Bartomeu, que ha qualificat d'"insegura" apel·lant al fet que "no confien en la Masia" i que "prenen decisions sense comptar amb la resta de la junta".

Sobre la campanya en general, Freixa ha expressat que des del principi s'havia disposat un escenari amb "una opció conservadora amenaçada per una altra que també era favorita", referint-se a Bartomeu i Laporta, i que "s'han menystingut les altres dues", però que l'escenari ha canviat i que "donaran la sorpresa". Freixa considera que la seva i la de Bartomeu són les candidatures conservadores, però que la seva és la "prudent" mentre que la de Bartomeu és l'"arriscada". Així mateix ha demanat als que "creguin que no s'ha de tocar res del que va bé, però fer una regeneració" que finalment el votin a ell.

Individualment, Freixa ha valorat la seva campanya com a "satisfactòria perquè han arribat a la gent i han superat totes les expectatives", i que "un dels punts d'inflexió" en aquests dies va ser el debat electoral de TV3, on el seu paper "va ser el millor".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut