Francisco en una imatge d'arxiu
Girona

Francisco: "Si guanyem el Rayo tindrem més opcions d'apropar-nos al play-off"

El tècnic del Girona ha admès la importància del partit d'aquest dissabte a Vallecas contra un rival directe

L'entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha fet aquest dijous la roda de premsa prèvia al partit de dissabte al camp del Rayo Vallecano, un rival directe en la lluita pel play-off d'ascens i que està tres punts per sobre a la classificació. El tècnic gironí ha admès que és un partit molt important de cara al desenllaç de la temporada, però no creu que sigui definitiu.

"Això d'estar lluny ho estem parlant des de fa unes setmanes. Que si estàvem a set o a cinc punts del play-off. Ara tenim duels directes primer contra la Ponfe i ara el Rayo i no queda una altra opció. El partit més important és el següent i, per descomptat, si guanyem trindríem més opcions d'apropar-nos a ells i tenint encara un partit menys. I si no ho fem hem de seguir, ningú ens aturarà. Per tant no és l'últim partit, però sí el partit més important perquè juguem contra el Rayo i perquè estem arribant a la part final de la temporada."

Francisco ha admès que el vestidor es troba bé anímicament després del triomf contra la Ponferradina i ha destacat el bon moment del seu equip tot i les baixes importants que tindrà per lesió.

"Som l'únic equip de la categoria al costat de l'Espanyol que no ha perdut en les últimes cinc jornades. Serà un partit important, bonic, igualat i complicat, amb dos equips que sortiran a buscar els tres punts. El Rayo és un dels millors equips de la categoria."

Aquest divendres, l'equip gironí farà l'últim entrenament abans del partit i hi haurà llista de convocats abans de viatjar cap a Madrid.

Anar al contingut