Florentino Pérez
Futbol

Florentino Pérez, proclamat president del Madrid

Florentino enllaçarà seu quart mandat consecutiu després que ningú més es presentés a la convocatòria d'eleccions

Redacció Esport3Actualitzat

La junta electoral del Reial Madrid ha fet oficial la proclamació de Florentino Pérez (de 74 anys) com a nou president del club.

Els comicis van ser convocats l'1 d'abril i, en no presentar-se cap candidatura més, Florentino Pérez ha estat reelegit de manera automàtica per a un sisè mandat, el quart de manera consecutiva. Enrique Riquelme (Alacant, 32 anys), únic que havia manifestat en públic la seva intenció de competir, va desistir aquest dissabte de presentar-se a les eleccions.

La junta electoral va validar la candidatura electoral especificant que "no es reclama un preaval bancari a Florentino Pérez".

Per presentar-se a aquestes eleccions del Madrid, les candidatures noves havien de presentar un preaval de 123.800.000 d'euros, quantitat que resulta de calcular el 15% del pressupost del club amb les amortitzacions.

En el cas de Florentino Pérez, la seva junta no necessitava presentar cap preaval, ja que sota el seu mandat el club ha acumulat 399 milions d'euros de beneficis des del 2009, el període que porten al capdavant del Madrid.

 

 

Anar al contingut