Ferran Jutglà, un jugador de primera
Ferran Jutglà és una de les promeses que té actualment el club blaugrana (@JutglaFerran)
Barça

Ferran Jutglà, un jugador de primera

La gran temporada del davanter del Barça B fa que es postuli com un ferm candidat a esdevenir jugador de Primera Divisió

Montse Vendrell AhedoActualitzat

Ferran Jutglà està vivint una temporada realment impressionant amb el Barça B. El jove futbolista de 23 anys ha causat una gran impressió amb el segon equip, alhora que ja va deixar entreveure el seu potencial al primer equip i, aprofitant les nombroses baixes que hi havia a la parcel·la ofensiva, va arribar a ser titular al Barça de Xavi, en què va mostrar un bon nivell.

Quan ha hagut de tornar al B, després de les incorporacions del mercat d'hivern, Jutglà s'ha convertit en un dels millors jugadors de la Primera RFEF. L'ex del Sant Andreu i de l'Espanyol lidera la llista anotadora de la competició. El davanter ha marcat 12 gols en els últims 13 partits, 7 dels quals en els últims 20 minuts de partit. Pitxitxi de la seva categoria, Jutglà ha marcat en 5 partits consecutius, cosa que no havia assolit ni com a professional ni com a juvenil.

Aquest dissabte, el davanter ha augmentat el seu espectacular balanç en la victòria del Barça B per 5-0 contra l'Atlètic Sanluqueño, en què el futbolista de 23 anys ha estat clau per al triomf.

Jutglà va obrir la llauna per al Barça B: va rebre una pilota quan era a la diagonal de la porteria i amb un moviment de crac va aconseguir perfilar-se, va saber veure l'oportunitat i es va inventar una rematada amb una corba fenomenal; la pilota va fer la rosca necessària per colar-se a l'angle superior esquerre de l'arc i el del planter va anotar un espectacular golàs.

 

El segon gol del Barça B també va ser obra de Jutglà, el 16è de la lliga:

Des de la temporada 2012-13 va defensar la samarreta de l'Espanyol en diverses categories formatives, fins al filial. El curs 2017-18 va ser cedit al Juvenil A del Sant Andreu, amb el qual va debutar al primer equip. Jutglà va arribar al Barça B amb 22 anys procedent de l'Espanyol B.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut