Girona

Eusebio: "Qualsevol oportunitat de sumar punts és una oportunitat que hem d'aprofitar"

El Girona fa 10 jornades de Lliga que no guanya, i tot i que encara no ha entrat en zona de descens, la dinàmica i els números del conjunt d'Eusebio Sacristán són molt negatius. 10 jornades de Lliga sense guanyar, amb quatre punts sumats dels últims 30, i amb 13 partits consecutius sense guanyar si s'hi afegeix la Copa. També són sis derrotes seguides, les quatre últimes en la Lliga. El Girona és a només un punt del descens i demà a les 12.00 juga al Bernabéu

Actualitzat

Com està l'equip després d'unes setmanes sense resultats

Després del resultat del darrer partit ens hem d'aixecar al més aviat possible i treballar per continuar enfortint-nos a nivell de mentalitat, orgull i actitud, i seguir confiant que hi ha coses que podem millorar, centrats a treballar-les, però sobretot en la fortalesa que té aquest equip d'unió i esperit, i aquest esperit ens ha de portar a canviar aquesta situació i centrar-nos en el dia a dia per donar el millor de nosaltres i confiant que la dinàmica pot canviar en qualsevol moment.

 

El Bernabéu és un bon lloc per mostrar l'orgull?

Per mostrar l'orgull qualsevol partit és bo. Qualsevol oportunitat de sumar punts és una oportunitat que hem d'aprofitar. Sabem quin és l'escenari i qui és el rival que tenim davant, i les dificultats que tenim davant un equip que està en un bon moment; tindrem les nostres dificultats i hem de pensar en nosaltres, que cada oportunitat i cada dia és importat i que totes les sensacions positives que anem acumulant seran bones, i competir amb la mentalitat que cada partit és una oportunitat per sumar punts i canviar la dinàmica.

 

El Madrid, gran rival

Les dificultats són clares, perquè és un equip en molt bona dinàmica i molt fort en tots els sentits, en joc i anímicament, perquè el resultats són molts positius, però nosaltres hem d'aprofitar qualsevol oportunitat, i així hem treballat tota la setmana. Donarem el millor. Tot el que fem al partit serà positiu, i si tot això que fem ens serveix per aconseguir un resultat positiu, molt millor.

 

Convocats

Tots els jugadors són importants, com més en tinguem en bones condicions millor per a nosaltres, entrem en un tram de la temporada on els necessitem tots. Recuperar lesionats, per a nosaltres és important.

Tenir a prop Patrick és important, ja vam veure tot el que és capaç de donar-nos; ha fet algunes sessions amb l'equip i està a prop de poder ajudar-nos. Confiem que la setmana vinent tinguem més notícies positives dels lesionats.

 

Patrick, preparat per substituir Borja?

De moment ha de ser una participació més progressiva la de Patrick perquè encara no ha fet entrenaments que ens permetin confiar que està preparat al 100%. Hi està a prop, però encara hem d'esperar una mica i confiar que si ja està amb nosaltres anirà bé per tornar a agafar sensacions amb l'equip, però cauts aquesta setmana.

 

Classificació

Crec que no podem estar mirant el resultats, és inevitable, però a nosaltres el que ens serveix és pensar en nosaltres, que canviem la nostra dinàmica i comencem a guanyar i a sumar punts, i a pujar en la classificació, més enllà de pensar en el que facin els rivals.

 

És moment de replegar-se o de ser valents?

En els darrers partits hem encaixat, però és cert que ens hem enfrontat a rivals poderosos, sobretot hem de treballar la consistència de l'equip, no crec que per replegar-se darrere encaixis menys gols. El treball de l'equip ha de ser d'una consistència més gran. La fase defensiva al nostre equip la desenvolupen del primer fins a l'últim, i en això tractem d'incidir.

 

Club

Estem sempre en contacte, hi ha una comunicació molt directa i propera i tots parlem habitualment. I ara mateix, som conscients de la situació, i ens fa donar-hi voltes perquè cadascun de nosaltres doni el millor per ajudar a l'equip.

Seguim tots amb el mateix objectiu i amb la mateixa idea per aconseguir canviar la situació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut