Supercopa de Catalunya

Eusebio, content per la Supercopa de Catalunya, però conscient del més important: "Queden molts partits de lliga"

L'entrenador blanc-i-vermell destaca la mentalitat amb què han jugat els seus homes la Supercopa de Catalunya, però recorda que el principal objectiu de la temporada, la permanència, encara no està aconseguit

Actualitzat

Eusebio Sacristán ha comparegut en roda de premsa després de portar el seu equip, el Girona, cap al seu primer títol de la història i és que els blanc-i-vermells han doblegat el Barça per la mínima a la Supercopa de Catalunya:

"La nostra mentalitat ha estat jugar per poder guanyar aquesta competició, en la que jugàvem per primera vegada. Guanyar aquest títol és especial per als jugadors i pels nostres aficionats. Hem competit bé enfront d'un Barça, que sempre és complicat."

 

El tècnic del Girona, però, admet que no ha estat una nit rodona perquè un dels seus homes, Douglas Luiz, ha hagut d'abandonar la gespa de la Nova Creu Alta perquè s'ha lesionat:

"La nota que ens deixa mal gust de boca és la lesió de Douglas, però estem molt contents per la victòria. El partit d'avui l'hem tractat per què ens servís per agafar el nostre millor nivell. Hem repartit minuts i n'hem donat també als menys habituals."

 

En qualsevol cas, el títol de la Supercopa, per a Eusebio, ha de servir per agafar moral entre els seus homes per tal d'encarar la recta final de la temporada amb tot per certificar, al més aviat possible, la permanència a la màxima categoria:

"Queden molts partits de lliga, molts punts per davant, i hem de seguir molt concentrats, amb serietat i responsabilitat. Hem de continuar treballant com ho estem fent. Ens equivocaríem si penséssim que ja ho tenim tot fet."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut