Queralt Castellet, medalla d'or a la Copa del Món disputada a Copper Mountain (@RFEDInv)
Snowboard

Estrena d'or de Queralt Castellet a la Copa del Món

La sabadellenca, amb una primera ronda excelsa, ha superat Hosking i Ono per penjar-se la medalla d'or

Redacció Esport3Actualitzat

Queralt Castellet ha aconseguit aquest divendres la medalla d'or a la prova inaugural de la Copa del Món de halfpipe d'snowboard 22-23, disputada a Copper Mountain, amb una baixada impecable:

La sabadellenca ha sumat una puntuació de 89,75 en la primera ronda, en la qual ha fet un switch backside 5, switch frontside 7, frontside 5 amb molt aire, backside 9 i frontside 7. Després, ha fet un 66,25 a la segona i 48,75 a la tercera. Elizabeth Hosking, amb 88,75, ha estat segona, mentre que la japonesa Mitsuki Ono, amb 85, ha acabat en tercera posició.

En acabar, Castellet no podia ocultar la seva alegria però tampoc els obstacles que va haver de superar, com l'intens fred: 

"He passat molt fred, però estic tan feliç que ja ni me'n recordo d'això: la victòria ho val tot. Aquest "pipe" està en molt bones condicions i em sento molt bé després d'una primera ronda en què ho he plantxat tot i he aconseguit una puntuació que m'ha permès arriscar molt més en les següents. És un resultat que em dona confiança per a la resta de la temporada, en especial per als Mundials."

La medallista de plata olímpica a Pequín 2022 ha sumat el seu segon triomf a l'estació estatunidenca, després d'estrenar-s'hi el 2019. En total, Castellet suma set victòries a la Copa del Món, on ja acumula 18 podis.

ARXIVAT A:
Queralt Castellet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut