Esport i solidaritat

Esport3 participarà a la cursa solidària Trailwalker d'Intermón Oxfam

Un equip del canal Esport3 participarà en la cursa solidària Trailwalker, organitzada per l'ONG Intermón Oxfam, i que se celebrarà entre Olot i Sant Feliu de Guíxols els dies 20 i 21 d'abril. L'objectiu d'aquesta prova per equips és que tots els integrants completin els 100 quilòmetres de recorregut en menys de 32 hores. El propòsit real, però, és contribuir a recaptar fons per combatre la fam al món. Cada equip té el repte de recaptar fins a 2.500 euros a través de la web.

Actualitzat
Un equip del canal Esport3 participarà en la cursa solidària Trailwalker, organitzada per l'ONG Intermón Oxfam, i que se celebrarà entre Olot i Sant Feliu de Guíxols els dies 20 i 21 d'abril. L'objectiu d'aquesta prova per equips és que tots els integrants completin els 100 quilòmetres de recorregut en menys de 32 hores. El propòsit real, però, és contribuir a recaptar fons per combatre la fam al món. Cada equip té el repte de recaptar coma mínim 1.500 euros a través de la web.

L'equip d'Esport3 el formen Bea Garcia, amb experiència en curses de llarga distància; Sebas Guim, que ja va participar en la passada edició de la Trailwalker amb l'equip de TV3, i dos membres més, Jordi Soler i Artur Peguera, sortits de l'ampli ventall de maratonians de la casa. Eva Borràs i Rosa Fuentes formen l'equip d'assistència.

El fet de ser una prova exigent, solidària, en territori català, i amb la companyonia com a element comú entre els participants, ha animat els integrants de l'equip d'Esport3 a prendre-hi part.   

 
Anar al contingut