Gedeón Guardiola (EFE)
Handbol

Espanya supera Tunísia a la segona jornada del Mundial d'Handbol (21-26)

L'equip espanyol ha aconseguit una renda de sis gols a la primera part que no ha sabut mantenir al descans

La selecció espanyola d'handbol ha derrotat Tunísia per 21 a 26 en el seu segon partit al campionat del món que es disputa a França, un resultat que l'acosta als vuitens de final de la competició. El triomf, però, no ha estat tan fàcil com indica el marcador final.

Els homes que dirigeix el tècnic català Jordi Ribera han superat de sortida els africans gràcies a la seva ràpida circulació de pilota. Però després d'aconseguir una bona renda de sis gols, 6-12, cinc minuts abans del descans, el combinat espanyol s'ha dedicat a fer experiments fins arribar al descans guanyant per només dos gols, 10-12.

A la segona meitat ha calgut fer la feina de nou, davant d'una selecció tunisiana confiada de les seves possibilitats. Espanya s'ha trobat amb un jugador menys i penal en contra, però el porter del Barça Gonzalo Pérez de Vargas ha resolt la situació. Dos gols de Gurbindo i David Balaguer han tornat a posar els de Ribera quatre gols amunt, 16-20, per encarar el tram final del matx amb més calma.

Víctor Tomàs i Balaguer han estat els màxims golejadors del duel amb cinc gols cadascun, els mateixos que el tunisià Toumi.