Bàsquet

Espanya perd contra Sèrbia (57-66) en el seu debut a l'Europeu

La selecció espanyola va debutar amb mal peu a l'Europeu de bàsquet que es disputa a Polònia. Els de Sergio Scariolo van perdre contra Sèrbia per 57-66 en un partit desastrós en atac del combinat estatal. Sense Rudy Fernández i amb un Pau Gasol tocat físicament, Espanya va anar sempre per sota en el marcador. Al descans ja es va arribar amb un desavantatge clar per als espanyols (38-23) i la reacció va ser tardana i només va servir per maquillar el marcador final. El serbi Krstic, amb 17 punts, va ser el màxim anotador del matx.

Actualitzat
La selecció espanyola de bàsquet ha començat amb mal peu l'Europeu de Polònia. Sèrbia va tornar a demostrar la vitalitat del planter balcànic i va posar en evidència la teòrica superioritat d'Espanya amb un equip molt jove. De fet, només dos jugadors serbis tenen més de 24 anys, però van deixar sense arguments i avergonyits els d'Scariolo.

Espanya torna a jugar aquest vespre, en aquest cas, davant la Gran Bretanya. Precisament l'equip britànic va perdre davant Eslovènia, per 72-59, amb bona actuació dels dos jugadors del Regal Barça, Lorbek, amb 19 punts i Lakovic, amb 11. França, amb el pivot verd-i-negre Alain Koffi, va derrotar Alemanya per 70-65.

Rússia va guanyar Letònia per 81-68, amb 7 punts, 5 rebots i 5 assistències del nou base de la Penya, Valters. A la 1a jornada, també van sumar la victòria les seleccions de Grècia, Polònia, Croàcia i Turquia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut