Rodrigo Moreno celebra el gol de l'empat de la selecció espanyola a Suècia
Futbol

Espanya obté un agònic empat a Suècia i es classifica per a l'Eurocopa (1-1)

Un gol de Rodrigo en l'afegit ha permès a la selecció espanyola sumar el punt necessari per classificar-se per a l'Eurocopa del 2020. Els de Robert Moreno han igualat el marcador que havia obert Berg als quatre minuts de la segona part

Cristina BusquetsActualitzat

Gerard Moreno ha debutat amb la selecció espanyola formant part de l'onze inicial que s'ha enfrontat a Suècia. Tot i que amb un empat els de Robert Moreno en tenien prou, han sortit amb l'ànim de sumar la victòria protagonitzant ocasions clares des dels primers minuts de partit. Fabián ha estat el primer a apropar el perill a la porteria sueca. Poc després, Thiago ha disposat d'una gran ocasió que ha acabat en no res. Rodri l'ha seguit amb un altre intent que ha allunyat el porter. El mateix Olsen ha refusat amb una bona estirada una rematada de cap de Gerard. Suècia s'ha despertat just abans de la primera mitja hora i ho ha fet amb un potent xut de Lustig que ha atrapat De Gea. El porter del Manchester United també s'ha lluït i ha volat per evitar el gol de Quaison.

Suècia havia posat una marxa més abans del descans i l'ha mantingut a l'inici del segon temps. De fet, en quatre minuts ha obert el marcador. De Gea ha repel·lit dues rematades seguides, però a la tercera, Berg ha enviat amb el cap la pilota al fons de la porteria d'Espanya. Precisament De Gea, amb molèsties, no ha pogut continuar i Kepa ha entrat en substitució seva al 59. Gerard, set minuts després, hauria pogut empatar amb una rematada que no ha entrat per poc. En temps afegit, Rodrigo ha fet el gol amb el qual ha igualat el marcador i Espanya s'ha classificat per a l'Eurocopa.

Anar al contingut