Els jugadors de la selecció espanyola celebren la victòria contra el Paraguai (@SeFutbol)
futbol sala

Espanya debuta al Mundial amb golejada contra el Paraguai (0-4)

Solano i Adolfo han deixat encarrilat el matx ja al descans i Raúl Gómez i Raúl Campos han sentenciat en la represa

Xavi LorenteActualitzat

No hi ha hagut sorpresa. Espanya ha complert el guió previst i s'ha estrenat al Mundial de Lituània amb victòria sobre el Paraguai. Una selecció espanyola amb quatre catalans: Dídac i Adolfo (Barça), Marc Tolrà (Llevant) i Sergio González (Valdepeñas). Adolfo i Sergio han sortit en el cinc titular. Després d'un inici igualat, golàs de Solano de taló d'esquena a la porteria per obrir el marcador (0-1, minut 8). El pivot cordovès ha completat una paret perfecta amb Raúl Campos. El Cuco Salas gairebé ha empatat en una acció individual travessant tota la pista per rematar fregant el pal. El nou jugador del Barça Carlos Ortiz ha tingut l'opció d'ampliar diferències en un cop de cap que s'ha escapat fora per poc. Adolfo ha aconseguit el 0 a 2 a menys d'un minut pel descans. El de Santa Coloma de Gramenet ha sorprès el porter paraguaià -que no ha estat gaire fi- amb un xut llunyà a la sortida d'un córner.

Un Adolfo estel·lar ha estavellat un cacau al travesser a l'inici de la segona part. El preludi del tercer gol d'Espanya, que ha marcat Raúl Gómez. El pivot d'Inter ha clavat una canonada extraordinària pràcticament sense angle enganxat a la banda dreta (0-3, minut 29). Raúl Campos ha tancat el triomf espanyol en els últims segons del matx (0-4).