Bàsquet

El Barça no s'altera contra un combatiu UCAM Múrcia i jugarà la final (103-90)

El Barça ha començat i ha acabat molt bé contra un UCAM Múrcia que ha jugat dos períodes sublims. Els de Jasikevicius defensaran el títol demà contra el Madrid

Xevi BardoletActualitzat

Jokubaitis havia dit en la prèvia que "el Múrcia no és un equip amb molt talent, però juga amb el cor". L'arrencada del partit ha anat en aquesta línia. Els de Sito Alonso ho fallaven tot, però anaven posseïts al rebot ofensiu. El Barça també mossegava. Aliè a la batalla física, Laprovittola oferia un altre capítol del seu deliciós moment. Rolands Smits i Sergi Martínez s'afegien a la festa del triple i els percentatges dels blaugranes tornaven a ser d'escàndol; 32 a 16 en el primer quart.

Solució de l'equip de Sito Alonso: endurir encara més el partit. Calathes ha hagut d'anar als vestidors amb un trau al cap. El Barça, amb un seguit d'errors en el tir, han tingut dubtes. Emmuanuel Cate, un pivot rocós, feia el que no feia Brandon Davies i McFadden ha clavat triples de crac. L'UCAM s'ha posat a un sol punt, amb tècniques a Sito Alonso i Jasikevicius durant aquest parcial. Però no hi havia antídot contra Laprovittola; una altra ratxa argentina, 16 punts ja al descans i cap a vestidors amb un altíssim tempteig: 55 a 49.

Lima, en un dels bons moments murcians (acb Photo/Emilio Cobos)

McFadden seguia amb el seu xou mentre que el Barça no recuperava un Davies completament ofuscat. La batalla pel rebot era clarament murciana i els de Sito Alonso s'han posat amb 5 punts d'avantatge. Mirotic ha decidit que agafava les regnes, en el rebot i amb grans jugades individuals. 73 a 72 per encarar els últims 10 minuts.

El Múrcia ha exigit molt, però el Barça té una mentalitat compacta i difícil d'alterar. A més de Mirotic, han aparegut Sanli, i sobretot Kuric, jugadors guanyadors. El d'Indiana pot està hivernant tres quarts de partit, però t'apareix en el darrer i et fa un vestit nou. I el seu moment ha coincidit amb la lesió de McFadden, 5 de 9 en triples. Un parcial blaugrana de 16 a 2 ha acabat amb la resistència de l'equip revelació de la Copa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut