Badosa fa el gest de la victòria amb el puny
Badosa ha debutat amb victòria a Miami
Tenis

Badosa debuta amb victòria a Miami

La begurenca supera l'alemanya Laura Siegmund (7-6, 4-6, 6-2) i podria enfrontar-se en la tercera ronda a la kazakha Elena Rybakina, amb qui va perdre a Indian Wells

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Ha hagut de treballar molt però al final, Paula Badosa ha pogut imposar-se a una rival molt perillosa i experimentada, l'alemanya de 35 anys Laura Siegmund, 114 del món, però amb molts recursos, especialment a la xarxa. Siegmund és una gran doblista i a la xarxa és gairebé inexpugnable.

Badosa, però, ha dominat clarament en començar el partit. Amb dos trencaments ha fet pujar el 3 a 0 al marcador que augurava un set plàcid, Però no ha estat així. Siegmund ha reaccionat i ha estat capaç de forçar el desempat, en el qal Badosa a tornat a ser superior. 7 a 6 en 1 hora i 4 minuts.

Un cop acabat el set, Siegmund ha anat al servei i entre anar i tornar, més el temps concedit, més el descans de final de set, s'ha estat 11 minuts fora de la pista.

Quan ha tornat ho ha fet com un coet. S'ha posat 3 a 0 en un tres i no res i encara que Badosa ha recuperat un dels dos serveis que havia cedit, l'alemanya s'ha anotat el parcial per 6 a 4

El moment divertit del partit

En el tercer, Badosa ha reaccionat. 3 a 0 amb un trencament d'avantatge en aquesta ocasió, i aleshores la seva rival ha marxat al vestidor amb permís mèdic per a ser tractada d'unes molèsties a la cama esquerra. S'hi ha estat tanta estona un altre cop que s'ha improvisat un intercanvi de boles entre un aplegapilotes i Badosa, per tal que la begurenca no perdés ritme. El públic i l'aplegapilotes, especialment, s'ho han passat d'allò més bé.

Quan ha tornat Siegemund el partit no ha tingut gaire història més. Badosa ha tancat el parcial per 6 a 2 i ha aconseguit el bitllet per a la tercera ronda, on podria trobar-se amb la tenista del Kazhakstan, Elena Rybakina (WTA 7) amb la qual ja es va enfontar a Indian Wells fa una setmana.

Rybakina, que al torneig californià va batre la catalana, haurà de superar primer la russa Anna Kalinskaya (WTA 64).