Eurolliga

El Barça es desfà a la segona part contra el Panathinaikos i cau a la quarta posició (89-81)

Segona derrota europea en 48 hores que envia l'equip de Grimau a la quarta plaça de la classificació

Redacció Esport 3Actualitzat

El Barça s'ha ensorrat a l'últim quart a Atenes. El desplegament físic del Panathinaikos s'ha imposat als de Grimau en una segona part nefasta de l'equip blaugrana. Més de 19.000 seguidors grecs han presenciat la remuntada del seu equip i la segona posició de grup. El Barça va perdre l'average contra el Fenerbahçe aquesta setmana, i l'ha empatat contra el Panathinaikos, al qual havia guanyat de vuit al Palau. El Barça cau, de moment, a la quarta posició.

  • El Barça ha sortit molt sòlid des del primer minut. Els blaugranes han controlat la sortida del Panathinaikos. Bona defensa i transicions que han donat la iniciativa a l'equip de Roger Grimau (11-19).
  • Parcial de 0-17. Domini del joc de l'equip català que ha obtingut un màxim avantatge de 16 punts (24-40).
  • Els 10 jugadors anoten. Els visitants sumen 46 punts a la primera part. 22 entre els homes grans: Willy, Vesely i Parker.
  • 10 pilotes perdudes dels grecs. Bona circulació de pilota del Barça (14 assistències) que guanya la lluita pel rebot (17).
  • La segona part ha condemnat el Barça. Vesely ha sostingut l'equip davant l'empenta local. S'ha culminat el tercer quart amb un resultat de 60-61, amb els grecs trepitjant els talons al Barça.
  • L'últim quart ha estat nefast per als de Grimau. A tres minuts del final, el Panathinaikos ha aconseguit escapar-se de vuit. El Barça va guanyar de 8 a la primera volta. El bàsquet-average és clau.
  • S'ha entrat als últims dos minuts amb 10 punts d'avantatge per als grecs. 2+1 per a Satoransky, que situa el Barça a 7, però Sloukas anota de tres immediatament i els grecs amplien l'avantatge fins als 13 punts.
  • Un Barça superat perd definitivament el control del partit. Encaixa 55 punts en els segons 20 minuts i perd un partit clau en la carrera per la segona posició.
  • Finalment, empat en l'average amb una derrota per al Barça de 89-81. Passen a la quata plaça empatat a 20 victòries amb el PAO i el Mònaco.

El minut a minut del partit:

 

Les dues últimes derrotes davant el Breogan i el Fenerbahçe agreugen encara més la situació. El partit contra el Panathinaikos era una final pel fet que només quedaven quatre partits i encara que la classificació a quarts està gairebé assegurada, el factor camp per la següent ronda estava en joc.

En el duel de l'anada, els catalans es van imposar per 80-72, gràcies a un gran encontre de Jabari Parker. 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut