Les jugadores de l'Uni agraeixen el suport de la seva afició a Saragossa
Les jugadores de l'Uni agraeixen el suport de la seva afició a Saragossa
Bàsquet

Gernika i Perfumerías deixen Girona i Barça CBS fora de la Copa de la Reina

Desfeta dels dos equips catalans als quarts del torneig que es juga a Saragossa

Redacció Esport3Actualitzat

El Gernika sorprèn un Girona ple de baixes (65-79)

  • Sense Maria Araújo, Ornella Bankolé, Binta Drammeh, Irati Etxarri ni Brittney Sykes, i amb Shay Murphy amb un dit trencat, el conjunt guironí, segon de la Lliga Endesa, ha posat fi a una ratxa de sis finals seguides, mentre que les basques, cinquenes al torneig de la regularitat, accedeixen a semis.
  • L'aler italiana Laura Spreafico ha estat la primera gran protagonista de l'arrencada del partit amb tres triples en quatre intents, contra un Girona que només ha sabut encistellar cinc punts en els cinc primers minuts. L'Uni ha despertat amb tres triples seguits, un de Rebekah Gardner i dos de Faustine Parra, però el conjunt basc ha tornat a imposar el seu joc.
  • A les semifinals de la Final a 8 que es disputa a Saragossa les espera el Perfumerías Avenida, botxí del Barça.

El Perfumerías no dona opció al Barça (67-55)

  • El conjunt de Pepe Vázquez ha confirmat la seva condició de favorit i ha superat un conjunt català que des del salt inicial s'ha vist per sota amb una diferència que ha anat creixent progressivament. Les de Salamanca han tancat el partit pràcticament al segon parcial.
  • La clau del domini castellà ha estat una asfixiant defensa que ha ofegat des de l'inici les idees de les culers, que han acabat el primer quart amb uns paupèrrims sis punts anotats: 13% d'encert en tirs de camps de les catalanes, per un 70% de les de Salamanca. Una dada que, per si sola, explica el resultat final.
Anar al contingut