DeAndre Ayton fent un bloqueig per a Devin Booker en un partit recent (EFE)
Bàsquet

Els Phoenix Suns obtenen davant els Indiana Pacers la quarta victòria seguida (114-99)

Els de Ricky Rubio se situen desens a la Conferència Oest i incrementen les opcions de classificació per al play-off

Actualitzat

Els Phoenix Suns continuen a la persecució d'un miracle després d'aconseguir la quarta victòria consecutiva, aquesta vegada davant els Indiana Pacers (114-99), un dels equips que fins ara no havien caigut a la bombolla d'Orlando. L'equip de Ricky Rubio ha tornat a demostrar que es troba en estat de gràcia. Devin Booker, decisiu davant els Clippers, ha anotat 20 punts i ha repartit 10 assistències i DeAndre Ayton ha fet 23 punts a més de capturar 10 rebots en un partit en què els d'Arizona han bastit el seu triomf sota els cèrcols -53 rebots per 38. Ricky ha contribuït al triomf de l'equip amb 13 punts i 6 assistències. Els Suns han pujat ara al desè lloc de la classificació de la Conferència Oest, a un de poder jugar el play-in de desempat contra el vuitè classificat. 

Ara per ara, els més ben posicionats per pispar-li la plaça a uns Memphis Grizzlies en clar declivi són els Portland Trail Blazers després del seu triomf sobre els Denver Nuggets (115-125) amb un Damian Lillard incontenible: 45 punts i una sèrie de 11 triples convertits de 18

 

 

Els Bucks acaben primers a l'Est

Mentrestant, als llocs capdavanters les posicions es consoliden. Els Milwaukee Bucks han obtingut davant Miami Heat (130-116) el triomf que els faltava per assegurar-se el primer lloc a la Conferència Est. Giannis Antetokounmpo i Khris Middleton han fet 33 punts cadascun per acabar amb la resistència d'uns Heat que, tot i les baixes de Jimmy Butler i Goran Dragic, han arribat a tenir 23 punts d'avantatge. 

Els Lakers perden sense LeBron

Els altres primers de Conferència, els Lakers, continuen oferint més ombres que certeses i han sumat la seva segona derrota seguida, aquest cop davant els Houston Rockets (113-97). L'absència de LeBron James, amb molèsties a l'engonal, ha condicionat el joc d'uns Lakers que han estat presa de la inspiració anotadora de James Harden, autor de 39 punts.  

Resultats de la jornada: 
Houston Rockets - Los Angeles Lakers, 113 - 97
Denver Nuggets - Portland Trail Blazers, 115 - 125
Dallas Mavericks - Los Angeles Clippers, 111 - 126
Milwaukee Bucks - Miami Heat,130 - 116
Phoenix Suns - Indiana Pacers, 114 - 99
Sacramento Kings - New Orleans Pelicans, 140 - 125
 

Anar al contingut