Chelsea Gray durant un entrenament de l'Spar Girona a Fontajau (@unigirona)
Eurolliga

Els partits europeus de l'Spar Girona a Fontajau seran finalment sense públic

El club gironí estava treballant des de feia dies per fer possible el retorn dels aficionats en els duels de la màxima competició europea, però no ha estat possible i els partits contra el Riga letó, el Iekaterinburg rus i el Famila Schio italià es jugaran a porta tancada

L'Spar Girona ha confirmat aquest dilluns que els partits de la primera finestra de la fase de grups de l'Eurolliga que es disputaran al pavelló de Fontajau seran finalment sense públic. El club gironí estava treballant des de feia dies per fer possible el retorn dels aficionats en els duels de la màxima competició europea, però no ha estat possible i els partits contra el Riga letó, el Iekaterinburg rus i el Famila Schio italià es jugaran a porta tancada.

Després d'eliminar el Sepsi romanès en la ronda prèvia, les jugadores d'Alfred Julbe debutaran aquest dimarts contra el Riga, el rival teòricament més feble del grup C. El dijous s'enfrontaran al Iekaterinburg, campió d'Europa el 2003, 2013, 2016, 2018 i 2019, i divendres tancaran la fase de grups davant el Famila Schio italià. Tots els partits es podran veure en directe per Esport3.
Anar al contingut