Kylian Mbappé en una imatge del partit contra Dinamarca.
Kylian Mbappé en una imatge del partit contra Dinamarca. (Foto: EFE)
Mundial 2022

Els motius de la multa de Mbappé al Mundial

El davanter francès no ha volgut comparèixer davant la premsa després dels dos partits on ha estat escollit MVP i la Federació Francesa rebrà una multa

Redacció Esport3Actualitzat

Kylian Mbappé torna a ser notícia per motius extraesportius. El francés ha començat el Mundial de Qatar amb molt bona forma, demostrant que és un dels millors jugadors del món amb només 23 anys i ja és un dels màxims golejadors del torneig. També ha rebut el premi a millor jugador del partit als dos partits que ha jugat amb la seva selecció. Tot i això, per continuar amb el que ja porta sent habitual aquest any, torna a ser el centre d'una polèmica per una situació postpartit.

Els jugadors que són premiats amb el trofeu al millor jugador del partit als mundials estan obligats a comparèixer davant la premsa a la zona mixta. A l'estrena dels "bleus" davant Austràlia el jugador ja va evitar la premsa i la Federació Francesa de Futbol va rebre una advertència. Amb la reiteració de dissabte passat, després del seu doblet davant la selecció de Dinamarca, l'FFF rebrà una multa econòmica.

Els possibles motius de Mbappé

La decisió del jugador estrella de França de no respondre als mitjans podria estar consensuada amb la mateixa Federació Francesa de Futbol, segons alguns mitjans francesos. La seva continuïtat al PSG no està segura i es vol evitar que se li pregunti sobre la possible sortida del club francès, per així evitar que el jugador es descentri del Mundial.

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut