NBA

Els Lakers guanyen els Trail Blazers de Portland a la pròrroga (101-106)

No han jugat millor que els seus rivals, però han sabut aprofitar les oportunitats que han tingut per aconseguir la victòria, i això ha estat el que han fet els Lakers, que han vingut del darrere per guanyar a la pròrroga (101-106) els Trail Blazers de Portland. Una vegada més, Kobe Bryant ha estat el líder del segon triomf consecutiu dels de Los Angeles (40-19). Bryant ha anotat 37 punts, 20 en la segona part i vuit que han estat clau a la pròrroga. A més, ha capturat nou rebots, ha repartit sis assistències i ha recuperat tres pilotes en els 45 minuts que ha jugat. Pau Gasol ha tornat a ser el millor sota cistella, amb una doble figura de 18 punts, inclosos cinc a la pròrroga, i 14 rebots en els 42 minuts que ha jugat abans de quedar eliminat per sis faltes personals.

Rudy Fernández, que ha jugat 37 minuts, ha fallat ni més ni menys que cinc dels set tirs de camp que ha fet, tots de triple. Fernández ha aportat set punts, en anotar dos triples de set intents i 1-1 des de la línia de personal, ha capturat sis rebots, ha repartit sis assistències i ha recuperat una pilota.

Triomf dels Grizzlies

Zach Randolph, amb una doble figura de 24 punts i 10 rebots, ha liderat els Grizzlies de Memphis cap al triomf (104-95) davant els Timberwolves de Minnesota, en un partit en què el pivot català Marc Gasol ha aportat 9 punts i 6 rebots. Gasol, que ha jugat 33 minuts, ha anotat 4 de 9 tirs de camp i 1 de 2 des de la línia de personal, ha capturat sis rebots, ha repartit tres assistències i ha col·locat dos taps. El base Mike Conley ha aportat també 22 punts per ser el segon màxim encistellador dels Grizzlies (32-27), que han guanyat el cinquè partit dels últims sis que han disputat.