L'últim derbi que es va jugar entre el Sant Andreu i l'Europa
Futbol

Els clubs catalans lideren la 2a RFEF: cinc partits per decidir-ho tot

Badalona Futur, Sant Andreu, Lleida i Europa lluiten per l'ascens directe i les places de play off del Grup 3

Redacció Esport 3Actualitzat

Només queden cinc jornades perquè s'acabi la Segona RFEF. La Nucia és l'únic equip que ha descendit matemàticament a falta de quinze punts per disputar-se. La resta de la classificació està molt atapeïda i la majoria dels clubs estan lluitant per algun objectiu.

Badalona Futur, Sant Andreu, Lleida i Europa són els quatre primers classificats. Els equips catalans porten gran part de la temporada en la zona alta de la classificació, encara que només puja de forma directa el primer; la resta hauran de jugar un play-off contra equips dels altres grups.

L'únic club que entrava en les quinieles com un dels favorits per lluitar per l'ascens és el Lleida Esportiu, que suma la seva tercera temporada consecutiva amb aquest objectiu.

Partit entre el Badalona Futur i el Lleida (@LleidaEsp)

La resta d'entitats catalanes es troben en situacions diferents: Terrassa i Espanyol B són a mitja taula, a diferència del Cerdanyola i el Manresa, que se situen lluny de la salvació.

Tres dels quatre equips catalans s'enfrontaran entre ells en aquestes últimes jornades, excepte el Sant Andreu, que té el calendari més fàcil de tots i no jugarà contra cap rival directe.

La classificació de Segona RFEF:

  1. Badalona Futur: 56 punts
  2. UE Sant Andreu: 52 punts
  3. Lleida Esportiu: 51 punts
  4. CE Europa: 50 punts
  5. Hèrcules CF: 50 punts
  6. Espanyol B: 42 punts
ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut