Després del gol de Faye valia la pena celebrar-ho amb eufòria al vestidor
Després del gol de Faye valia la pena celebrar-ho amb eufòria al vestidor (@FCBarcelonaB)

La canonada de Mika Faye que culmina la remuntada del Barça Atlètic a l'últim minut contra l'Osasuna B

Victòria èpica del Barça Atlètic gràcies a un golàs de falta directa de Mika Faye al 89. Els blaugranes perdien per 2-0 al minut 40

Mikayil Faye viu un moment dolç. El central senegalès del Barcelona Atlètic s'ha convertit en el gran protagonista del duel contra l'Osasuna B.

El Barça Atlètic ha sumat tres punts d'or contra l'Osasuna Promesas (2-3) després de remuntar un 2-0 en contra aconseguit pels pamplonesos a la primera meitat. Els gols de Pau Víctor i Moha, i especialment el golàs de Faye als últims minuts, han servit per capgirar el marcador i sumar l'onzè duel consecutiu sense conèixer la derrota.

El gol de la nit ha estat un xut imparable del central senegalès en un llançament de falta directa, que ha destrossat la xarxa de la porteria rival. La canonada de Faye ha segellat la remuntada de l'equip blaugrana a Pamplona. L'esperit de ferro de l'equip de Rafa Márquez ha sumat 29 punts dels últims 33.

Després de debutar i marcar amb l'absoluta del Senegal, Faye suma un altre gol amb el Barça Atlètic. En total cinc gols en poc més d'un mes.

Xavi el segueix de prop i moltes veus el situen al primer equip del Barça la temporada vinent.