Futbol

El porter del Rayo Majadahonda, víctima de crits racistes, podria ser greument sancionat

Cheikk Sarr, porter senegalès del Rayo Majadahonda, va respondre iradament els aficionats del Sestao que l'havien insultat. L'acta arbitral podria girar-se-li en contra, amb una sanció de fins a vuit partits

Redacció Esport3Actualitzat

Nou episodi lamentable en el futbol espanyol. El Sestao-Rayo Majadahonda de Primera RFEF va ser suspès al minut 87 per un nou incident amb rerefons racista. El porter del Rayo Majadahonda, Cheikh Sarr, va referir que havia sentit insults des de la graderia i es va encarar amb els que l'increpaven.

Després d'enfrontar-se als aficionats que, segons ell, l'havien insultat, va ser expulsat per haver agafat per la bufanda un dels seguidors del Sestao.

El comentarista de FEF TV va narrar que la irada reacció de l'exporter del Nàstic, que li va costar la vermella, va ser motivada per insults racistes.

Després, l'acta arbitral va recollir els suposats insults rebuts pel porter: "Ets un puto mico" o "puto negre de merda". L'àrbitre, però, explicava a l'acta que ell no havia sentit els insults i, de fet, detallava que el porter havia intentat agredir-lo:

Detall de l'acta arbitral

L'acta arbitral es gira en contra de Sarr

L'àrbitre Francisco García Riesgo deixa en un lloc complicat Sarr i el Majadahonda. El porter podria ser sancionat fins a vuit partits per, segons el que reflecteix l'acta, intentar agredir l'àrbitre sense aconseguir-ho en haver estat detingut pels seus companys.

Arran de l'incident i de l'expulsió, la resta de l'equip del Rayo Majadahonda es va negar a jugar els minuts restants. Aquest fet d'abandonar el partit per iniciativa pròpia podria suposar-li a l'equip tres punts, a més de donar-li el partit com a perdut. El Rayo Majadahonda és últim a la taula.

El vicepresident del Rayo Majadahonda explicava a "Carrusel deportivo" el que havia passat:

"Sembla que després del segon gol del Sestao, el nostre porter ha rebut insults racistes. Un grup força nombrós li ha dit 'negre'."

"L'àrbitre l'ha expulsat i se n'ha anat al vestidor. Els companys, que també han sentit aquests insults, l'han acompanyat al vestidor."

"L'àrbitre suspèn el partit perquè nosaltres ens neguem a jugar."

Denúncies encreuades

Cheikh Sarr es va dirigir a la comissaria de Sestao per presentar la denúncia al seu nom pels insults racistes rebuts. Segons El Correo, el porter hauria afegit un vídeo com a prova. Els aficionats ubicats en aquesta zona del camp continuen al·legant que l'únic que se li va dir al porter en el moment del gol és "Ara correràs!".

D'altra banda, un dels seguidors que es trobava en aquesta grada també ha interposat una denúncia contra el porter del Rayo Majadahonda per sacsejar-lo violentament. L'Ertzaintza i la Reial Federació Espanyola de Futbol estan investigant els fets.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut