Imatge del partit que va certificar el descens de La Nucia contra el Terrassa (@MFerretvisuals)
Futbol

La Nucia baixa de categoria i punxen les rodes de tots els cotxes dels jugadors

Els cotxes dels futbolistes de La Nucia apareixen amb les rodes punxades després de certificar el descens a 3a RFEF

Redacció Esport3Actualitzat

El descens de La Nucia a Tercera Federació era una qüestió matemàtica després de la seva derrota a Terrassa (3-1) a falta de cinc jornades per a la conclusió del campionat regular al grup 3 de Segona Federació. La Nucia encadena dos descensos consecutius en només deu mesos i alguns aficionats poca-soltes han decidit abocar tota la seva frustració sobre els cotxes dels jugadors de l'equip.

La plantilla va viatjar amb total normalitat a Terrassa i la sorpresa se la van trobar els jugadors en tornar a La Nucia: en recollir els seus vehicles particulars, que estaven aparcats al pàrquing de la Ciutat Esportiva Camilo Cano, totes les rodes estaven punxades, pel que sembla, amb un punyal que va aparèixer al mateix recinte.

Els jugadors han fet un comunicat i han publicat un vídeo de com els cotxes van ser vandalitzats:

L'aparcament, segons la nota dels jugadors, havia quedat tancat des que van pujar al bus camí de Terrassa. La plantilla, que ha patit impagaments durant tot el curs, ha denunciat els fets, i ha especificat que les rodes punxades són les dels cotxes dels jugadors... però no del cos tècnic:

"Els jugadors del CF La Nucia, davant d'un fet tan lamentable, prendrem les mesures judicials necessàries perquè es faci una investigació i que el culpable o culpables siguin castigats com correspon."

Anar al contingut