Marc Gasol intenta tapar un llançament de Jaylen Brown (Reuters)
Bàsquet

Els Boston Celtics frustren el retrobament dels Los Angeles Lakers amb el seu públic (113-121)

Bon partit de Marc Gasol, que amb 18 punts no ha pogut evitar la derrota dels Lakers i s'ha dislocat un dit

Actualitzat

Nit especial a l'Staples Center de Los Angeles, que acollia per primera vegada des de fa més d'un any uns dos milers d'aficionats per veure un partit dels Lakers. L'equip californià, que durant aquest temps ha guanyat l'anell de campió de l'NBA, no ha pogut brindar als seus un triomf davant els Boston Celtics (113-121), l'altra franquícia clàssica de la competició.

El principal responsable ha estat Jaylen Brown, autor de 40 punts, entre els quals dues cistelles en l'últim minut que han assegurat el triomf dels bostonians. Els Lakers han arribat a reduir a 5 punts –en el tram final– un desavantatge al marcador que havia arribat a ser de 27 punts, abans que Brown i els seus frustressin l'intent de remuntada.

Marc Gasol ha tornat a tenir minuts com a "center" titular dels Lakers i ha estat protagonista per dos motius: primer, per la seva bona actuació, amb 18 punts –amb una notable sèrie de 4 de 6 en triples– i segon, per lesionar-se quan es tirava a terra a buscar una pilota: s'ha dislocat el dit petit de la mà esquerra, però ha pogut continuar jugant fins al final després de recol·locar-se'l ell mateix. "Estàs ficat en el partit i amb l'adrenalina no te n'adones".

Resultats de la jornada:
Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors, 101 - 119
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks, 109 - 120
Los Angeles Lakers - Boston Celtics, 113 - 121
Phoenix Suns - Sacramento Kings, 122 - 114

Anar al contingut