NBA

Els Blazers humilien els Cavaliers i els Grizzlies encaixen una contundent derrota a la pista dels Knicks

Els Grizzlies han encaixat una contundent derrota a la pista dels Knicks per 120-99 en un partit marcat per l'encert dels locals en els triples. L'equip de Nova York n'ha encistellat un total de 20, nou rècord històric, i han enfonsat el conjunt de Marc Gasol, que ha tingut una discreta actuació amb 7 punts i 6 rebots. Toney Douglas, amb 29 punts i 9 triples, tot i sortir des de la banqueta, s'ha convertit en el botxí dels Grizzlies. Per la seva banda, els Blazers de Rudy Fernández no han tingut pietat dels Cleveland Cavaliers, el pitjor equip de l'NBA, i s'han imposat per 111-70. L'aler mallorquí ha contribuït a la contundent victòria del seu equip amb 13 punts.

Actualitzat
Aquesta matinada, victòria i per pallissa dels Blazers de Rudy Fernández davant els Cavaliers per 111 a 70. LaMarcus Aldrige ha estat el líder de l'equip de Portland amb un doble-doble, 20 punts i 11 rebots, mentre que el mallorquí n'ha anotat 13. Els Blazers han estat molt superiors al pitjor equip de l'NBA i han arribat a tenir 44 punts d'avantatge en un partit que en alguns moments ha semblat un entrenament.

Pitjor li han anat les coses als Grizzlies de Marc Gasol que no han pogut superar els Knicks al Madison Square Garden de Nova York. Toney Douglas, que ha anotat 29 punts, ha empatat la millor marca de l'equip en aconseguir 9 triples. També ha estat molt efectiu Carmelo Anthony, que ha fet 28 punts. L'aportació de Gasol ha estat força discreta amb 7 punts i 6 rebots.

Anar al contingut