Paco Alcácer celebra un dels seus dos gols contra el Karabakh (EFE/EPA/SEDAT SUNA)
Lliga Europa

El Vila-real remunta contra el Karabakh amb un inspirat Paco Alcácer (1-3)

El davanter de Torrent, que ha sortit des de la banqueta en els dos partits europeus, ja suma quatre gols en aquesta competició i situa els groguets líders del grup I, amb 6 punts. La Reial Societat ha perdut a casa contra el Nàpols (0-1) i el Granada no ha passat de l'empat contra el PAOK (0-0).

David CarballoActualitzat

El Vila-real ha guanyat el Karabakh a domicili i ha sumat la segona victòria en dues jornades de la fase de grups de la Lliga Europa. Tot i el resultat final, els groguets no ho han tingut gens fàcil per derrotar el conjunt de l'Adzerbaidjan, en partit disputat a Istanbul. Després d'una primera part sense gols, el Karabakh s'ha avançat en el marcador en el minut 77 amb un gol d'Uwusu, però els d'Unai Emery han reaccionat ràpidament i ha empatat tres minuts després per mitjà del jove Jeremy Pino, que ha culmimat una gran jugada individual amb un xut potent.

En el tram final, l'exblaugrana Paco Alcácer ha estat decisiu i ha culminat la remuntada del Vila-real amb dos gols en els últims minuts, el segon des del punt de penal. El davanter de Torrent, que ha sortit des de la banqueta en els dos partits europeus, ja suma quatre gols en aquesta competició i situa els groguets com a líders del grup I, amb 6 punts empatats, amb el Maccabi de Tel Aviv, que s'ha imposat al Sivasspor turc per 1-2.

Derrota de la Reial Societat i empat del Granada

A Sant Sebastià, la Reial Societat ha perdut contra el Nàpols. L'equip italià, que havia perdut a casa en la primera jornada de forma sorprenent contra l'AZ Alkmaar, n'ha tingut prou amb un gol de Matteo Politano en el minut 56 per guanyar el partit i sumar els primers tres punts, igualant, d'aquesta manera, la Reial Societat, que s'havia estrenat amb un triomf al camp del Rijeka. El líder del grup F és l'AZ Alkmaar, que ha golejat el Rijeka (4-1) i suma sis punts després d'haver guanyat els dos partits.

Politano celebra el gol del Nàpols a Anoeta (EFE/Javier Etxezarreta) (EFE/Javier Etxezarreta)

El Granada, que havia debutat en aquest Lliga Europa amb una històrica victòria al camp del PSV Eindhoven, no ha passat de l'empat a zero a casa contra el PAOK de Salònica.  Els dos equips han buscat la victòria fins al final, però ha estat un partit de poques ocasions. Tot i l'ensopegada, el Granada continua líder del grup, amb 4 punts, després de la victòria del PSV a Nicòsia contra l'Omonia.

El Granada no ha passat de l'empat contra el PAOK (EFE/Miguel Ángel Molina) (EFE/Miguel Ángel Molina)