Espanyol

El Vila-real, interessat en la contractació del migcampista de l'Espanyol Joan Verdú

Quan falten poques hores perquè es tanqui el mercat de fitxatges (avui a la mitjanit), l'Espanyol busca els jugadors que demana Pochettino, però mentrestant hi ha altres equips que es fixen en els que ja estan sota les seves ordres. És el cas del Vila-real, interessat en la contractació del migcampista Joan Verdú, que dimarts s'entrenava amb normalitat amb la resta de l'equip. El català té una clàusula de rescissió de 8 milions d'euros, però l'oferta que ha fet el Vila-real no arriba als 5. De moment, doncs, posicions allunyades de tots dos clubs.

Actualitzat
Joan Verdú s'entrenava amb normalitat, dimarts, a la Ciutat Esportiva, sota la mirada de Mauricio Pochettino, però en l'ambient alguna cosa trencava la tranquil·litat. El que va començar com un simple rumor s'estava convertint en una possibilitat ferma. El Vila-real vol incorporar el jugador blanc-i-blau. L'interès dels de la Plana va ser rebut, segons comenten, amb divisió d'opinions dins del consell d'administració.

Per a alguns, traspassar un altre puntal de l'equip, com també ho eren Callejón o Osvaldo, podria ser un cop molt dur per a l'equip. Altres deien que si el Vila-real paga la clàusula de vuit milions que té el jugador i Verdú acceptés l'oferta, no hi hauria res a fer. El que no accepten la majoria seria vendre'l per menys dels vuit milions d'euros que estan reflectits en el seu contracte. De moment, l'oferta del Vila-real no supera els cinc milions.

Joan Verdú ha jugat 71 partits des que va arribar a l'Espanyol, fa dues temporades, i ha marcat nou gols. A hores d'ara, és un fix per a Pochettino.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut